Kære cykelkammerater

Vores løbsleder og sekretær kan både køre hurtige på cykel og bringe indlæg om vores cykelklubs enestående resultater i samme tempo. Det ser ud til at Ditte har kørt som hare et stykke af 40 km ruten, og sikke tider vi derved har opnået for første gruppe.smiley

Imponerende, at Verner vender tilbage til gruppe 1 med meget flot kørsel efter sin sygdom.

Tak til Aage for at du nåede at deltage i løbet, vi venter os meget af dig i fremtiden.

Vores nye medlem Per Bent Larsen der havde tilmeldt sig 72 km ruten kunne desværre ikke deltage i dag, vi ønsker dig god bedring Bent og glæder os til at se dig på landevejen.

Alle vores ryttere på 105 km kørte et fremragende cykelløb med tider der skaber respekt i cykelkredse.

Ove Smedegaard kørte 105 km for RUBY REJSER, og kørte også imponerende, grunden til at Ove ikke kørte for TEAM OLYMPIA SENIOR var af taktiske grunde for selvfølgelig er han heller ikke en rytter vi kan undvære på vores cykelhold.

Tak til Jan Proff for det store fotoarbejde der blev udført i dag: Det ene øjeblik står du og fotograferer i vejkanten, det næste kører du med dobbelt blink foran for at tage vinden, vi glæder os til at se resultaterne af fotosafarien.

I morgen mandag påbegyndes træningen til Marseliscykelløbet fra Tangkrogen kl 900. Herfra træner vi fremover hver mandag og torsdag kl 900. Hvorhen og hvor meget vi skal træne aftaler vi , når vi ser de fremmødte, lyder det ikke spændende?

Det vil være en målsætning, at alle når frem til rabatmanden til evaluering af dagen, inden for et interval på ca 15 min. Det er jo ikke nødvendigt, at købe noget i kiosken, der forefindes en udmærket drikkespringvand med dejlig kold vand, hvis du ikke har penge med . Jeg ønsker jer alle en rigtig god fortræning til Marseliscykelløbet. Nye ryttere er meget velkomne til en prøvetur med os. Venlig hilsen Ove Kehlet