Fredag den 4. juli startede vi med morgenmad kl 7 fra Gade´s bopæl. Kl.8 begav Flemming A , Flemming D, Ove S, Henrik af sted mod Vestervig. Kørte med cykelrute 16 mod Viborg – videre med cykelrute 20 til Grønhøj i alt 106 km her skiftede Flemming D til følgebilen og Flemming G cyklede videre med de 3 andre de sidste 100 km til Vestervig. Vejret var fantastisk med frisk vind i S, sol og temp på 22C – igennem et meget smukt landskab.

Lørdag den 5. juli – hviledag dog med en guided rundtur i det smukkeste landskab på S-Thy 40 km noget af vejen med cykelrute 12 ellers afslapning bl.a med badning i Vesterhavet v. Agger

Søndag den 6.juli – kører fra Vestervig kl 8 – alle 5 cykler på Flemming A´s fremragende ombyggede cykeltrailer – ank kl 9 til Nykøbing Mors gymnasium, hvorfra starten gik kl 10 for 112 km ruten og kl 10.15 for 70 km . Vi var alle i mål ca 3,5 timer senere efter at have gennemcyklet Mors – 115 km ruten gik stor set rundt langs kysten på Mors – I kan selv gå ind på nettet og se ruten og resultatlisterner . Et fantastik godt cykelløb arrangeret af den lokale cykelklub, sponsorer gav gratis kaffe og rundstykker, meget lokalt. men med en masse meget hyggelige deltagere i alt deltog kun 70 på 112 km, så der var også tid til at snakke lidt med forskellige undervejs. En stor succes – alle var meget begejstrede – og vil meget gerne deltage næste år.

Med cykelkammeratlig hilsen fra Flemming Gade