Her et lille referat fra en fantastisk cykeltur på Mallorca. Vi – det vil sige de nye cykelkammerater Ole Mikkelsen, Ole Brøgger og Flemming Gade sammen med en anden god cykelkammerat – har lige været på Mallorca for at cykle rundt på denne skønne ø- et eldorado for cykelentusiaster. Mandag morgen m. afgang fra Billund til Palma – blev hentet med taxa fra lufthavnen i Palma og kørt til Selva. En smuk landsby beliggende på N- Mallorca. se hjemmesiden : http://cyklermallorca.dk/. Poul har her et fantastisk sted, hvor man både kan bo og også leje cykler. Velegnet for mindre eller større grupper. Fra Selva er der masser af gode cykelruter direkte op i bjergene eller andre ture i lavlandet. Her havde vi booket os ind allerede for 6 mdr siden, da der er stor rift om stedet. Det er bare godt.

Vejret var 20-25C med høj sol hver dag – 1. dag dog en del ø-vind og sidste dag ganske lidt regn. Men alle dage lunt som dansk sommerdag. Yes

1. dag altså onsdag 1.okt – nåede vi en lavlandstur S for Alcudia – i alt 89 km

2. dag en bjergtur op til Batalla – vores foretrukne opkørsel på 7.9 km m 5% stigning – videre gennem skrappe bjergetaper tæt Soller – 92 km

3. dag tur over til Pollenca ned gennem lavlandet og tilbage til Selva. – 82 km

4. dag tur op i bjergene og køre fra Banyalbufar til Andratx – den smukkeste bjergetape langs vestkysten man kan forestille sig – med det smukke azurblå middelhav dybt ned og bjerkløfter og dale at passere. Kongeetapen blev på 148 km – så vi var trætte da vi nåede hjem til svømmepoolen.

5. dag sidste dag – op til vores stamcafe – hvor for øvrigt masser af cykelryttere kommer forbi til Batalla – kørte på tid , så der blev givet gas opad.

Slut – sagde farvel – og gerne på gensyn. Kunne være en mulighed for teamsenior at arrangere en tur hertil for dem som kunne ha lyst en gang næste år.

med cykelkammeratlig hilsen smiley Flemming Gade