Jeg har med interesse læst de forskellige indlæg om træningsturene, som jeg selv som nyt medlem har deltaget i nogle gange siden påske. Altid bliver man mødt med godt humør, så jeg har virkelig følt mig velkommen i klubben.
Kr. Himmelfartsdag deltid jeg i Danmarks højeste motionscykelløb, sådan står der, fra Skanderborg og syd om søen , efter 15 km. møder man en grusom bakke op, op, op og videre over Ejer Bavnehøj , Yding Skovhøj og så endelig nedad over Gl. Ry osv. retur mod Skanderborg på 65 km. ruten, som jeg havde valgt sammen med et par venner fra nabolaget. En flot tur, som kan anbefales.
Der blev kørt stærkt, da man hele tiden kunne finde grupper, der passede til tempoet og efter ca 50 km. lå vi i en god gruppe, men desværre opdagede vi for sent, at det var en 100 km gruppe, så vi kørte forkert og fik en ekstra bonus på 8 km., som selvfølgelig trak ned på vores placeringer.
Skidt med det for vi havde god samvittighed, da computeren viste et gennemsnit på 27,2 km/t og en herlig tur.
Ved indskrivningen til løbet mødte jeg Søren Ellegård, som var klar til 100 km. distancen, og som det fremgår af resultatlisten, blev han en flot vinder af +70 klassen, men det kan han selv fortælle om senere.
Vi ses derude.
Søren Boutrup