Kære Cykelvenner,

En lidt forsinket beretning/oplevelse fra dette løb.

Dog først en kompliment til indlægget om turen til Mallorca. Flot beskrivelse og en mindeværdig oplevelse som nok vil give anledning til hyppig udveksling af synspunkter blandt deltagerne i fremtiden.

Aarhus Rundt – Starten er nu, efter nogle år at være henlagt til Stautrup Skole, flyttet tilbage til Cykelbanen på Jyllands Allé som tidligere.

Det synes jeg, er det rigtige sted. Arrangørerne havde virkeligt anstrengt sig for, at finde en udfordrende rute med mange og skrappe stigninger, såsom Pøt Mølle bakken, stigningen bagom Stilling Sø, Bjergvejen etc. Desuden var der et bidrag fra en ganske frisk vestlig vind; men heldigvis ingen regn! Det tog mig ca. 5 timer og 15 min. at komme igennem – godt brugt.

Denne rute med sine stigninger nærmer sig Grejsdalsløbets 135km rute – men ikke helt samme kaliber.

Grejsdalsløbet er efter min mening på alle måder et bedre arrangement også som begivenhed bl.a. fordi det tiltrækker betydeligt flere deltagere. Og så falder Aarhus Rundt igennem på forplejningen ved depoterne (2), hvor der ved det første var væske og et par kasser med hhv æbler og bananer, ved det andet væske og en kasse med æbler! Det synes jeg er i underkanten at byde deltagere, som har vovet sig ud på en svær 133km rute! Og det er også langt under, hvad jeg tidligere har oplevet af depoterne på Aarhus Rundt.

Men ruten, som dog er det vigtigste, var rigtig god (så skal man bare have oplyst, at man selv skal sørge for forplejning).

Mvh/Anders