Kære cykelvenner

Som tak for den dejlige velkomst jeg har oplevet i vores cykelklub, vil jeg gerne invitere jer alle på kaffe/the med boller i vores have på torsdag – Vestermøllevej 14, Fruering, 8660 Skanderborg. Jeg foreslår, I ankommer mellem kl. 10:00 og 10:30, så I har mulighed for en cykeltur på ca. 30 km inden – forslag til tur på 30 km kan ses på følgende “Endomonde-link”:

https://www.endomondo.com/routes/596537480

På denne rute kører I ned mod Skanderborg Sø ad Møltoftvej, hvor I på højre side ser resultatet af sidste istids aflejringer og smeltevandsflodernes skæren sig ned i landskabet og med Danmarks flotteste udsigt henover Skanderborg Sø, over til Slotskirken, og ude i horisonten ses Ejer Bavnehøj. Derefter kort stykke ind mod Skanderborg og så til højre op ad Bjergvej, hvor der prøves kræfter med stigninger på 13% og så ellers bare fra Hvolbæk mod Fruering, hvor flaget er hejst og kaffen er klar! Nærmeste vej retur fra Fruering til Tangkrogen er på knap 21 km.

Da jeg ikke selv kører med på torsdag (skal “lade op” til motionscykelløbet Aarhus-København på lørdag – 380 km), har Ove lovet at ringe besked til mig torsdag morgen om, hvor mange I kører fra Tangkrogen! Hvis nogen af jer ikke har mulighed for at cykle med på torsdag, men har mulighed for at mødes med os i Fruering, er I MEGET velkommen.

Håber at se mindst lige så mange på torsdag, som der var mødt op på Tangkrogen i dag !!!

De bedste hilsener

Kaj Bønding