Kære cykelkammerater.
I dag mødtes vi Per Sørensen, Ole Eriksen, Bjarne Olsen, Flemming Andersen, Steffen N Christensen, John Sørensen og Flemming Gade kl 9.30 på Filtenborg Plads – klar til en træningstur mod syd – vi nåede faktisk helt ned til Haldrup N for Horsens tog over Hundslund over Hylken og lige før Bjergager styrtede John ganske voldsomt – i et forsøg på at overhale Fl. Andersen rejser han sig op og -sådan som jeg ser det- træder han ud af venstre cykelpedal og rammer asfalten lige på hovedet. Johns styrt forårsager en harmonika reaktion så 4 kammerater efterfølgende vælter – kun Bjarne og Gade slipper helt for at styrte.
John blev kørt i ambulance til Århus kommunehospital. Han er blevet skannet og røntgenundersøgt og heldigvis er intet brækket, hverken kraveben eller ryghvirvler, han er blevet syet for den dybe flænge i baghovedet og lappet sammen for flænger og snitsår i ansigtet. Han har det efter omstændighederne godt. Lægerne mener ikke at John har fået hjernerystelse, men han er til observation for samme resten af døgnet. Han udskrives forhåbentlig i morgen – han er ved godt mod – en rigtig sej kammerat. Vi ønsker ham alle en god bedring.
De øvrige kammerater som styrtede blev ikke skadet – Fl. Andersen slog venstre knæ og hofte og skulderen men ikke så alvorligt.
Vi 6 kørte ganske stille hjem og var naturligvis rystede over det skete.

med cykelkammeratlig hilsen
Flemming Gade